Хмельницькі поліцейські вдосконалювали навички володіння стрілецькою зброєю

1
Фото: hm.npu.gov

На одному із полігонів міста Хмельницького відбулись навчальні стрільби із особовим складом Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. Заняття проводились з метою вдосконалення навичок володіння та поводження з вогнепальною зброєю. Про це повідомляє сайт поліцейських.

2

hm.npu.gov

На стрільбах були присутні працівники усіх структурних підрозділів ГУНП — слідчі, працівники карного розшуку, управління протидії наркозлочинності, дільничі, кадровики та інші.

3

hm.npu.gov

4

hm.npu.gov

Перед початком занять керівник стрільб провів для усіх присутніх інструктаж, після чого офіцери приступили безпосередньо до виконання вправ зі стрільби.

55

hm.npu.gov

6

hm.npu.gov

7

hm.npu.gov

Варто зазначити, що в ГУНП регулярно проводять навчальні стрільби як у тирі, так і на полігоні, адже працівник поліції зобов’язаний досконало володіти стрілецькою зброєю, щоб у будь-який момент могти належним чином захистити власне життя та життя громадян.

Нагадаємо, що хмельницькі поліцейські-кінологи познайомили з роботою своєї служби вихованців інтернату.  Працівники кінологічного центру Головного управління Національної поліції Хмельницької області на честь 25-річчя з дня створення служби запросили до себе у гості вихованців реабілітаційного центру «Подолянчик», у якому перебувають діти, тимчасово вилучені з родин. Поліцейські та їх чотирилапі напарники подарували діткам, які потрапили у скрутні життєві обставини, море позитивних емоцій та незабутніх вражень. Маленькі гості центру отримали змогу побачити, як готують собак до служби у поліції та як вони працюють безпосередньо під час затримання злочинців та пошуку заборонених речовин.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне