У Кам’янці-Подільському зловмисники викрали автомобіль

1
Фото: hm.npu.gov

У Кам’янці-Подільському група реагування патрульної поліції впродовж години розшукала викрадений автомобіль. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Зловмисниками, які викрали «ВАЗ 2107», виявились двоє молодиків 15 і 19 років. Вони пояснили свій вчинок тим, що випили зайвого і вирішили покататися.

Сьогодні, 24 квітня, до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від 24-річного місцевого жителя про те, що в період з 02.00 по 05.30 годину по Нігинському шосе невідомі викрали його автомобіль «ВАЗ 2107».

Орієнтування на транспортний засіб одразу ж було розіслано усім нарядам поліції, які перебували на лінії. І вже за годину працівники групи реагування патрульної поліції на одній із вулиць зупинили зазначений транспортний засіб та затримали викрадачів. Ними виявились двоє молодиків 15 та 19 років. Хлопці перебували у стані алкогольного сп’яніння. Свій вчинок пояснили тим, що випили зайвого і вирішили покататися.

Обох зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм доведеться відповідати за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські затримали двох крадійок з Чернігівщини. Зловмисниці представились ясновидицями і під виглядом зняття порчі викрали у 64-річної жительки Білогірського району 40 тисяч гривень. Проте жінка вчасно виявила зникнення грошей і одразу ж зателефонувала до поліції. Завдяки цьому група реагування патрульної поліції затримала підозрюваних менш, ніж за півгодини. Грошові кошти у них вилучили. Наразі досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне