У Дунаївцях рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

1
Фото: lutsk.rayon.in.

5 лютого о 05:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. На місце події негайно виїхали вогнеборці 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда смт Дунаївці. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Як з`ясувалось, пожежа виникла в котельні і на момент прибуття рятувальних підрозділів мала площу близько 8 кв.м. Не зволікаючи й миті пожежники одразу приступили до ліквідації лиха. Пожежу ліквідовано о 05:40.

На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Нагадаємо, що в Шепетівці під час пожежі загинув 75-річний чоловік. 3 лютого о 10:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Першотравнева в м. Шепетівка. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 10 кв. м. Під час розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 75-річного власника оселі без ознак життя. Пожежу локалізовано о 10:25 та ліквідовано о 10:29. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

А вже 4 лютого у Полонському районі рятувальники ліквідували пожежу приватного гаражу. 4 лютого о 12:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного гаражу на вул. Волинська в м. Полонне. Негайно на місце події було відправлено 2 відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Хмельницькій області у складі 7 чоловік особового складу. Прибувши до місця виклику та провівши розвідку, вогнеборці встановили, що пожежа виникла в приміщені гаража. Внаслідок оперативних та злагоджених дій рятувальників, вдалось запобігти поширенню вогню на сусідні будівлі. Вогнеборці пожежу площею 25 кв.м локалізували о 13:03 та ліквідували о 13:05.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне