У Кам’янець-Подільському районі горів локомотив потяга

111
Фото: km.dsns.gov

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу локомотива. Про займання інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

2 травня о 00:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу локомотиву потяга  сполученням Чернівці – Київ на відрізку шляху 232 км, поблизу м. Кам’янець-Подільський.

До місця події негайно виїхали рятувальники  5 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце пожежі встановлено, горить моторний відсік локомотиву на площі 15 кв.м. 16 вагонів з пасажирами відчепив машиніст, який і повідомив про пожежу.

22

km.dsns.gov

Завдяки вмілим та злагодженим діям особового складу пожежно-рятувального підрозділу пожежу вдалось ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Пожежу локалізовано о 00:30 та ліквідовано о 00:33.

Причина пожежі встановлюється.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вогнеборці двічі ліквідовували пожежі. О 13:39 в одному із приватних домогосподарств у с. Новий Світ Городоцького району загорілась господарча будівля. На момент прибуття вогнеборців 39 Державної пожежно-рятувальної частини  вогонь добряче пошкодив покриття та перекриття будівлі, а саме 20 кв.м. Завдяки оперативним діям рятувальники ліквідували пожежу у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу. А у с. Лютарка Ізяславського району, ймовірно,через коротке замкнення електромережі спалахнув житловий будинок. Бійці 13 ДПРЧ, котрі прибули за викликом, оперативно ліквідували загоряння, проте вогонь встиг пошкодити 70 кв.м будинку. В обох випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне