У Хмельницькому 18-річний юнак обікрав власну матір

1
Фото: informator.news

До відповідальності притягнуть 18-річного хлопця, який обікрав власну матір. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Користуючись відсутністю жінки, зловмисник викрав з її квартири побутову техніку і здав її у ломбарди. Частину викраденого поліцейські вилучили. Найближчим часом речі повернуть власниці.

Юнак проживав в одному із сіл Хмельницького району, але мав ключі від маминої квартири. Користуючись відсутністю жінки, він скоїв ряд крадіжок побутової техніки, яку здавав у ломбарди міста, а гроші витрачав на розваги та власні потреби. Серед викраденого — пилосос, електром’ясорубка, кухонний комбайн та інші цінні речі.

Більшу частину викраденого поліцейським вдалося вилучити. За скоєне зловмиснику доведеться відповідати за ч. 1 та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що на підприємців Хмельниччини полюють «податкові» шахраї. Пройдисвіти представляються керівниками підрозділів фіскальної служби у районах та вимагають у представників бізнесу кошти на “владнання питань” щодо перевірок. Злочинна схема не нова і базується на ефекті раптовості, психологічного тиску і створенні «даху». Шахраї, які грають рольподатківців, телефонують до керівників, головних бухгалтерів та приватних підприємців із однозначною «пропозицією» – позолоти ручку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне