У Хмельницькому ініціативна група батьків вимагає звільнення директорки дитячого садочка

Фото: Телеканал Перший Подільський

Батьки скаржаться, а керівництво – ігнорує. У Хмельницькому ініціативна група батьків вимагає звільнення директорки ЗДО «Колобок». Аргументують – за 7 років керування прилегла територія та дитячі кімнати виглядають вкрай занедбано, йдеться у матеріалі «Першого Подільського».

Полущена фарба, небезпечні ігрові елементи, пліснява на стінах. Батьки показують фотодокази, що засвідчують наявність грибка, що становить загрозу для здоров’я малюків.

Телеканал Перший Подільський

Наступні сюрпризи знаходяться в укритті. Воно абсолютно не облаштоване для комфортного та безпечного перебування дітей. У приміщенні цвіль, яку зафарбували гуашевою фарбою, поламані крани, труби течуть.

Директорка ЗДО Олеся Вавринчук проблеми визнає, та каже, що вже зроблено певні кроки на шляху їх вирішення.

Телеканал Перший Подільський

«Я звернулася до підрядника, який розробив кошторис на 127 тисяч гривень. Ми надали ці документи в Департамент освіти» – говорить директорка.

І поки кошти не виділили, аби діти не перебували у цвілих приміщеннях, батькам запропонували розділити дітей у різні групи. І в цій ситуації знову непорозуміння.

Телеканал Перший Подільський

Батьки вважають, що розділення дітей на різні групи проблему не вирішить, адже інші приміщення не в кращому стані.

Від постійних скандалів усі втомилися. Тому на сьогодні головна вимога батьків – звільнення директорки закладу за підставами злісного невиконання посадових обов’язків і абсолютне небажання співпрацювати з батьками.

Телеканал Перший Подільський

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне