У Хмельницькому під колеса двох автівок потрапили пенсіонер та дитина

1
Фото: hm.npu.gov

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в яких травмувалося двоє пішоходів. Впродовж вихідних у Хмельницькому сталося дві автопригоди з потерпілими. В обох випадках травми отримали пішоходи — 86-річний пенсіонер та 7-річний хлопчик. Про аварії повідомляє сайт поліцейських.

Так, 6 квітня, близько 15.45 години у дворі будинку по проспекту Миру 52-річний місцевий житель на автомобілі «Фольксваген Т-4», виконуючи рух заднім ходом, скоїв наїзд на 86-річного місцевого жителя, який йшов позаду автомобіля. У результаті ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких тканин тіла. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

А 7 квітня по вулиці Зарічанській 25-річний місцевий житель на автомобілі «Хюндай Акцент» скоїв наїзд на 7-річного хлопчика, який знаходився у дворі будинку. У результаті ДТП дитина отримала перелом правої ноги і була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

2

hm.npu.gov

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі з’ясовуються усі обставини подій.

Нагадаємо, що у Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП загинув 28-річний водій. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 квітня, близько 23.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району. Попередньо встановлено, що 28-річний житель Кам’янець-Подільського району на автомобілі «Таврія» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 24-річного киянина. У результаті ДТП водій «Таврії» отримав тілесні ушкодження у вигляді травми голови та переломів кінцівок і під час транспортування до лікарні помер у кареті швидкої допомоги.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне