У Хмельницькому поліція затримала чотирьох чоловіків за жорстоке побиття товариша

У Хмельницькому поліція затримала чотирьох чоловіків за жорстоке побиття товариша
Фото:

Працівники кримінальної поліції Хмельниччини разом зі слідчими в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у жорстокому побитті свого товариша.

Близько першої години ночі 22 січня до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні карета швидкої допомоги доставила невідомого чоловіка з важкою черепно-мозковою травмою. Його без свідомості знайшли в дворі однієї з багатоповерхівок по вулиці Сковороди в обласному центрі.

Поліцейські швидко встановили особу травмованого. Ним виявився 34-річний хмельничанин, який мешкав у приватному секторі неподалік місця, де був знайдений.
Провівши низку розшукових заходів, правоохоронці до ранку з‘ясували, що тілесні ушкодження потерпілому спричинили його товариші.

21 січня ввечері чоловіки зібралися у квартирі одного з них і разом розпивали спиртні напої. У ході застілля між потерпілим та його знайомими на ґрунті неприязних стосунків виник конфлікт, в результаті якого останні накинулися на нього з кулаками.

Побивши чоловіка, учасники конфлікту виволокли його з квартири у двір будинку і там залишили.

Наразі усі четверо зловмисників затримані. За даним фактом відкрите провадження за ч. 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що патрульні виявили водія, який неодноразово керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне