Патрульні виявили водія, який неодноразово керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

2
Фото: @khmelpolice

20 січня, близько 13-ї години, екіпаж патрульної поліції отримав інформацію про те, що на вулиці Прибузька, водій транспортного засобу «KIA» із ознаками алкогольного сп’яніння їздить по парковці одного із закладів міста.

Оперативно прибувши на місце події патрульні виявили кермувальника даного транспортного засобу. Він  побачивши інспекторів почав агресивно себе поводити. За інформацією патрульної поліції,  у  кермувальника інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. А саме нестійку ходу, запах алкоголю з порожнини рота, поведінку, яка не відповідала обстановці.

Патрульні затримали 31-річного місцевого мешканця та оформили на нього адміністративні матеріали за частиною 3 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння. Оскільки громадянин уже неодноразово піддавався адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами.

Вкотре звертаємось до громадян, у разі виявлення водія напідпитку повідомляйте про це на службу 102, адже нетверезий водій — потенційний убивця. Наголошуємо Ваше повідомлення, за бажанням, може бути анонімним.

Нагадаємо, що на Хмельниччині у результаті зіткнення двох автомобілів травмувався 43-річний чоловік. ДТП сталася 17 січня, близько 10.35 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» поблизу села Почапинці Чемеровецького району. Встановлено, що 32-річний кам’янчанин виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ». У результаті ДТП 43-річний пасажир автомобіля «ВАЗ», житель Кам’янця-Подільського, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги. Тож був госпіталізований до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне