У Хмельницькому СІЗО арештант звів рахунки з життям

о
Фото: styler.rbc.ua

У Хмельницькому слідчому ізоляторі чоловік покінчив життя самогубством. Про це інформує телеканал Поділля-центр. 

49-річного чоловіка, який перебував під вартою у Хмельницькому слідчому ізоляторі, виявили повішеним в одній з камер. За словами заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи Хмельницького слідчого ізолятору Вадима Остапюка, випадок стався 15 січня о 13 годині. Тіло виявив молодший інспектор відділу режиму охорони. Керівництво установи призначило службове розслідування для встановлення причин скоєння самогубства.

Ім’я чоловіка у Хмельницькому СІЗО не розголошують.  За словами Вадима Остапюка, чоловік раніше судимим не був. У нього залишилось двоє дітей.

Нагадаємо, що співробітники СІЗО виявили в буханці хліба два поліетиленові згортки. 15.01.2019 року під час догляду вмісту посилки, яка була надіслана громадянкою Я. з міста Дунаївці на ім’я ув’язненого Б. співробітниками установи виявлено два поліетиленові згортки. Як інформує прес-служба відомства, перший із згортків був заповнений невідомою речовиною рослинного походження, а в другому містилось три пакунки із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, обмотані целофановою фольгою. Дані пакунки знаходилися в прихованому вигляді у буханці хліба. По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідомі речовини вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України. Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне