У Хмельницькому відбудеться “рожева” акція проти булінгу

1
Фото: newskm.net

У Хмельницькому школярі одягнуться в рожеве і вийдуть на марш проти булінгу. Як повідомляють організатори акції, таким чином учасники хочуть виступити проти цькувань у молодіжному середовищі.

Вже 28 лютого школярі Хмельницького влаштують акцію «День рожевої сорочки». Вона покликана підтримати жертв цькування та висловити протест проти цього явища. Хмельничан запрошують прийти о 14:00 на Майдан Незалежності. З собою пропонують узяти плакати або ж елементи одягу рожевого кольору. Висловити підтримку жертвам булінгу цього дня можна буде й в інший спосіб — прийшовши до школи в рожевому одязі або елементами рожевого кольору.

Щорічну акцію започаткували у Канаді. Учень однієї зі шкіл прийшов на заняття у рожевій сорочці, за що його зацькували. Наступного дня в рожевому одязі до школи прийшли друзі хлопчика. Таким чином вони висловили йому підтримку та протест проти цькування. Згодом ідею підтримали канадські активісти та поліцейські й започаткували щорічний марш до Дня рожевої сорочки.

Тому, якщо ти проти цькувань у молодіжному середовищі, бажаєш висловити свою чітку позицію щодо поняття, що є свободою іншої особистості і чому так необхідно дотримуватися цієї свободи, підтримуєш розвиток вільного, демократичного суспільства в умовах рівності та свободи кожного, вважаєш, що неприпустимо дискримінувати інших за ознаками інакшості, ТОДІ ДОЄДНУЙСЯ ДО ЗАГАЛЬНОМІСЬКОЇ АКЦІЇ “ДЕНЬ РОЖЕВОЇ СОРОЧКИ”!

Нагадаємо, що у центрі Хмельницького облаштували романтичну фотозону. У Хмельницькому з’явилася романтична фотозона. У центральній частині міста тепер є нова цікава інсталяція з червоних сердечок. Це нагадує про те, що зовсім скоро ми будемо відзначати День закоханих. Фотозона називається «Алея для освідчення». Керівництво кінотеатру сподівається, що це стане чудовим місцем для призначення побачень та романтичних зізнань у коханні на День Святого Валентина.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне