У Хмельницькому вогнеборці ліквідували пожежу двох автівок

11
Фото: km.dsns.gov

25 березня о 03:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу двох легкових автомобілів Nіssan Juke та Geely CK на вул. Панаса Мирного в обласному центрі. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

На ліквідацію пожежі прибули рятувальники 37 Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, горить легковик Nіssan, від якого полум’я перекинулось на поряд розташований автомобіль Geely. Небезпека перекидання полум’я існувала для іншого легковика Hyundai, що стояв впритул до двох палаючих автівок. Тож надзвичайники негайно приступили до гасіння пожежі, яку було локалізовано о 03:34 та ліквідовано – о 03:35. Як результат – автомобіль Hyundai вогнеборцям вдалося врятувати від знищення вогнем. Проте вогонь таки встиг добряче пошкодити автомобіль Nіssan та частково Geely CK.

За попередньою версією, ймовірною причиною загоряння став підпал одного з автомобілів.

Нагадаємо, що на Хмельниччині горів житловий будинок та літня кухня. 24  березня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Виноградівка Ярмолинецького району. До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 25 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 01:58 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:03 – остаточно ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. А вже о 06:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Волиця Красилівського району. Пожежу локалізовано о 06:39 та ліквідовано о 06:43. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. До ліквідації пожежі було залучено 4 рятувальника та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Нещасних випадків на пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне