У Хмельницькому вогнеборці ліквідували пожежу гаража (ВІДЕО)

0
Фото: km.dsns.gov

м. Хмельницький: рятувальники не допустили поширення вогню на гаражний масив. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

17 квітня о 00:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного із гаражів на території гаражного масиву на вул. Гарнізонна у м. Хмельницький.

1

km.dsns.gov

Невідкладно до місця події прибули рятувальники 1 Державного пожежно-рятувального загону. На час прибуття підрозділів пожежа поширилась на площу 250 кв.м.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в складі ланок газодимозахисної служби. Завдяки оперативним діям вогнеборців на пожежі було врятовано три автомобілі та не допущено поширення вогню на гаражний масив.

3

km.dsns.gov

Пожежу локалізовано о 00:53 та ліквідовано о 01:25.

До гасіння пожежі було залучено 17 рятувальників на 5-ти одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Причина загоряння встановлюється.

Нагадаємо, що на Хмельниччині виникло 5 пожеж, три з яких – на відкритій території. Протягом 15-16 квітня вогнеборці області 5 разів залучались до ліквідації пожеж. Суха трава горіла тричі – в обласному центрі на вул. Західно-Окружній, у місті Славута та селі Синяківці Дунаєвецького району. В усіх трьох випадках ймовірними причинами загорянь стала необережність з вогнем невстановлених осіб. Про другу пожежу, ймовірною причиною якої стала необережність під час куріння, повідомлення надійшло в ніч на 16 квітня – о 03:09. Бійцям 4 ДПРЧ вдалось оперативно ліквідувати вогонь на площі 18 кв.м, не допустивши його поширення. В усіх випадках загорянь жертв вдалось уникнути.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне