У Хмельницькому завдяки небайдужості свідка поліцейські оперативно затримали іноземця, який обікрав церкву

Фото: hm.npu.gov.ua

Перехожий побачив, як зловмисник через вікно заліз у зачинену церкву, і одразу зателефонував на лінію «102». Через декілька хвилин на місці вже були патрульні, які затримали чоловіка на місці злочину.

14 березня близько 20.00 години на лінію «102» зателефонував житель обласного центру і повідомив, що помітив чоловіка, який через вікно проник до зачиненої церкви «Всіх святих землі української», що по вулиці Тернопільській.

hm.npu.gov.ua

За декілька хвилин за вказаною адресою вже був екіпаж патрульної поліції, а згодом і слідчо-оперативна група Південно-Західного відділення поліції. Крадія затримали на місці події. Із церковної лавки він встиг викрасти 3 срібні хрестики, а зі скриньки для пожертв — близько 11 тисяч гривень. Усе викрадене в нього вилучили.

Зловмисником виявився 38-річний іноземець. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ, йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Наразі поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до вчинення інших злочинів на території міста.

Інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські вирахували групу вимагачів. До злочинної групи входило троє мешканців Хмельницької області віком 33, 46 та 51 рік. Чоловіки займались вчиненням розбійних нападів на підприємців краю, а також вимагали у них кошти, що поєднувалось із підпалами та нищенням майна потерпілих.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне