У кінологічному центрі поліції Хмельниччини пройшов «день відкритих дверей» (ВІДЕО)

333
Фото: hm.npu.gov

У кінологічному центрі Головного управління Національної поліції Хмельницької області відбувся день «відкритих дверей» для учнів навчальних закладів міста. Про це повідомляє прес-служба правоохоронців.

Маленькі відвідувачі отримали можливість познайомитися з роботою службових собак, а також дізнатися секрети їхнього навчання у досвідчених кінологів. Практичного усі дітки, які завітали до центру, мають вдома чотирилапих друзів, тому вони буквально засипали фахівців запитаннями щодо виховання своїх домашніх улюбленців.

2

hm.npu.gov

11

hm.npu.gov

Службові вівчарки, спанієлі та лабрадори продемонстрували школярам свої навички в доланні перешкод, пошуку різноманітних предметів, затриманні озброєних злочинців. Діти із задоволенням випробовували вміння чотирилапих поліцейських і оплесками зустрічали кожного вихованця центру.

4

hm.npu.gov

Кульмінаційними моментом заходу стало обрання клички для молодого поповнення кінологічного центру.

Діти запропонували дуже багато варіантів імен для маленької вівчарки, тому було вирішено, щоб песик сам собі обрав кличку із запропонованих. Аби вибір був чесним, папірці з іменами розклали у спеціальні ящички і, щеня обрало ящик, який йому найбільше припав до вподоби.

6

hm.npu.gov

8

hm.npu.gov

Таким чином у кінологічному центрі з‘явився юний вихованець на ім‘я Корд.

На завершення заходу школярів запросили на чаювання та продемонстрували цікаві фільми на правоохоронну тематику.

Нагадаємо, що у Хмельницькому відбудеться “рожева” акція проти булінгу. Вже 28 лютого школярі Хмельницького влаштують акцію «День рожевої сорочки». Вона покликана підтримати жертв цькування та висловити протест проти цього явища. Хмельничан запрошують прийти о 14:00 на Майдан Незалежності. З собою пропонують узяти плакати або ж елементи одягу рожевого кольору. Висловити підтримку жертвам булінгу цього дня можна буде й в інший спосіб — прийшовши до школи в рожевому одязі або елементами рожевого кольору.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне