У Києві обікрали колишнього мера Нетішина. Він втратив 4000 доларів

У Києві обікрали колишнього мера Нетішина. Він втратив 4000 доларів
Фото: strana.ua

У Києві невідомі обікрали голову постійної комісії з питань бюджету та фінансів Хмельницької облради Івана Гладуняка. Про це повідомляє «Страна», посилаючись на джерела в Хмельницькій облраді.

Інцидент стався 1 лютого в елітному ресторані узбецької кухні на вулиці Великій Васильківській. Потерпілий необачно залишив свої речі без нагляду. Стверджується, що у депутата викрали близько 4 000 доларів, документи та банківські картки.

Поліція завела справу за статтею 185 (крадіжка) КК України, але кишенькових злодіїв поки встановити не вдалося. Наголошується, що відповідно до декларації за минулий рік, у депутата Гладуняка чимало нерухомості в столиці та області, а також земельні ділянки і власний бізнес.

У декларації депутата дві квартири в столиція будинок та земельні ділянки у Бучі, Київської області. Саме через нерухомість під Києвом у 2010 році Іван Гладуняк потрапив у скандал. Справу тоді так і не передали до суду. У родині є два позашляховика. Дружина обранця займається бізнесом. Зокрема, у її власності місцевий телеканал в Нетішині.

Раніше Гладуняк був мером міста атомників Нетішина та губернатором Хмельницької області. У 2014 році він вийшов з партії “Батьківщина” та увійшов до БПП.

За матеріалами ТСН

Нагадаємо, що працівники поліції Хмельниччини та Житомирщини спільними зусиллями встановили особу та затримали крадія, який «гастролював» по Хмельницькій області, вчиняючи крадіжки. Поліцейським вже вдалося довести причетність зловмисника до 13 фактів крадіжок з автомобілів, вчинених упродовж грудня у м. Старокостянтинів Хмельницької області. Крадія хмельницькі правоохоронці вирахували за допомогою камер відеоспостереження. Зібрану інформацію вони передали житомирським колегам, які затримали підозрюваного.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне