У Меджибожі місцевий житель зруйнував пам’ятку історії та культури

1
Фото: hm.npu.gov

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 298 (Нищення, руйнування чи псування пам’яток історії та культури) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Вчора, 14 травня, до Летичівського відділу поліції із заявою звернувся директор історико-культурного заповідника «Меджибіж», який повідомив про те, що в період з 12 по 13 травня в селищі Меджибіж по вулиці Пушкіна 53-річний місцевий житель, проводячи без відповідного дозволу земельні роботи на присадибній ділянці, розташованій поряд з пам’яткою архітектури XVII ст. костелом Святої Трійці, пошкодив кам’яний мур протяжністю близько 5 метрів.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 298 (Нищення, руйнування чи псування пам’яток історії та культури) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

 Нагадаємо, що 850 грн. штрафу за крадіжку мобільного: Шепетівський суд затвердив угоду про примирення. Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про примирення між обвинуваченим у крадіжці мобільного телефону і потерпілим – його власником. 29-річного чоловіка визнали винним за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу  і призначили узгоджене сторонами покарання – 850 грн. штрафу.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне