У новорічні дні на територію СІЗО хотіли перекинути 46 літрів алкоголю

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Як інформує прес-служба відомства, невідома особа хотіла перекинути близько 46 літрів спиртних напоїв на територію СІЗО.

Навіть у святкові дні співробітники державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» не втрачають пильності під час несення служби. При патрулюванні прилеглої до установи території працівниками слідчого ізолятору було помічено невідому особу. Вона намагалась здійснити спробу перекиду заборонених предметів через основну огорожу установи.

Правопорушника затримати не вдалось, проте на місці події виявлено ряд пластикових пляшок, в яких було 33 літри речовини із різким запахом алкоголю, 0,5 літри речовини схожої на коньяк та 12,5 літрів речовини зовні схожої на журавлину настійку.

За даним фактом викликано працівників СОГ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області для встановлення особи правопорушника.

Нагадаємо, що  27.12.2018 року попереджено потрапляння наркотиків в “Хмельницький слідчий ізолятор”. А саме, під час спільного патрулювання співробітниками слідчого ізолятору та працівниками Національної поліції прилеглої до установи території близько 22 години 45 хвилин вдалось затримати громадянина Б., який намагався здійснити перекид пакунку через основну огорожу установи. Вході проведеного працівниками Національної поліції догляду затриманого громадянина та вилученого в нього пакунку було виявлено п’ять згортків з речовиною рослинного походження, один поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, один пакунок, в якому знаходились шматочки паперу просочені речовиною, один зарядний пристрій, одну пару навушників, три мобільні телефони марки «Samsung», одна сім-картка мобільного оператора «Київстар» та один медичний шприц. За фактом даної події вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР України. Проводяться перевірки щодо встановлення причетності громадянина Б. до вчинення подібних правопорушень.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне