Попереджено потрапляння наркотиків в “Хмельницький слідчий ізолятор”

Попереджено потрапляння наркотиків в "Хмельницький слідчий ізолятор"
Фото: Хмельницький слідчий ізолятор

27.12.2018 року в рамках проведення спеціальної операції під умовним найменуванням «Заслон», завдяки професійним та скоординованим діям співробітників державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» та працівників Хмельницького ВП ГУНП було попереджено потрапляння до охоронюваної зони ряду заборонених предметів.

А саме, під час спільного патрулювання співробітниками слідчого ізолятору та працівниками Національної поліції прилеглої до установи території близько 22 години 45 хвилин вдалось затримати громадянина Б., який намагався здійснити перекид пакунку через основну огорожу установи.

Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Вході проведеного працівниками Національної поліції догляду затриманого громадянина та вилученого в нього пакунку було виявлено п’ять згортків з речовиною рослинного походження, один поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, один пакунок, в якому знаходились шматочки паперу просочені речовиною, один зарядний пристрій, одну пару навушників, три мобільні телефони марки «Samsung», одна сім-картка мобільного оператора «Київстар» та один медичний шприц.

Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Виявлені згортки з речовиною рослинного походження, поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору та шматочки паперу, просочені речовиною були вилучені представниками СОГ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області та направлені для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

За фактом даної події вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР України. Проводяться перевірки щодо встановлення причетності громадянина Б. до вчинення подібних правопорушень.

Інформує прес-служба ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Нагадаємо, що раніше до Хмельницького СІЗО намагалися перекинути алкоголь, гроші та мобільні телефони.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне