У Новоушицькому районі вогнеборці ліквідували пожежу кафе

1
Фото: km.dsns.gov

30 січня о 10:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Подільська в смт Нова Ушиця горить кафе. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Негайно на місце події прибули вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося застосовувати апарати захисту органів дихання та зору

2

km.dsns.gov

Пожежу площею 35 кв.м локалізували о 10:37 та ліквідували о 10:43, не допустивши поширення вогню на поруч розташовані будівлі.

До гасіння пожежі залучались 9 рятувальників на 2 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, що у Хмельницькому під час пожежі у квартирі мало не загинув її власник. 30 січня о 03:10 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про задимлення у квартирі на 3-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Івана Франка в обласному центрі. Як інформує прес-служба рятувальників, ймовірною причиною пожежі стала необережність під час куріння. Негайно на місце події було направлено чергове відділення рятувальників групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час розвідки вогнеборці евакуювали із задимленої квартири непритомного 62-річного чоловіка. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 03:17, остаточно ліквідувати о 03:18.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне