У Славуті поліцейські затримали викрадача коней

1
Фото: kuban.depo.ua

Працівники Славутського відділу поліції розкрили крадіжку трьох коней, які належать мешканці одного із сіл району, та повернули викрадених тварин власниці. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Жінка звернулася до поліції 21 січня і повідомила, що хтось уночі викрав з її господарства двох коней білого та чорного окрасу та одне руде лоша.

Поліцейські провели розшукові заходи і встановили, що до крадіжки причетний 47-річний житель сусіднього села. Вночі, чоловік непомітно проник на чуже обійстя та з незачиненого сараю вивів трьох коней. Разом із тваринами він повернувся у своє село, де заховав їх у закинутому хліві. Зловмисник планував згодом продати викрадених тварин за вигідною ціною, однак, не встиг — йому завадили правоохоронці .

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Нагадаємо, що поліцейські затримали шахрая, який представлявся священнослужителем. Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Хмельницького відділу поліції затримали чоловіка, який усім представлявся священнослужителем і під таким прикриттям вчиняв злочини. Ним виявився 43-річний житомирянин, якого на батьківщині розшукували за шахрайство, а у Чернівцях — за вчинення крадіжки. Чоловік раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру і відбував покарання за ґратами. Постійного місця роботи він не мав. Окрім вчинення злочинів, заробляв на життя і наданням деяких церковних послуг. Наприклад, за певну плату освячував автомобілі. В Хмельницькому псевдосвященник оселився в одному з підвальних приміщень багатоповерхівки, де його і знайшли поліцейські.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне