У Славуті відділком поліції один день керували школярі

1
Фото: hm.npu.gov

На Хмельниччині Славутський відділ поліції взяв участь у експерименті з нагоди дня молодіжного самоврядування. Упродовж дня школярі вживалися в ролі поліцейських, вчилися реагувати на повідомлення про злочини, керувати особовим складом та приймати управлінські рішення. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

2

hm.npu.gov

Начальник відділу поліції Юрій Краковецький поділився своїми враженнями від такого експерименту: — Це дуже гарна ідея, бо таким чином ми знайомимо підростаюче покоління з усіма особливостями і труднощами нашої професії і, показуємо, чому важливо дотримуватися закону і які наслідки може мати його порушення. Дуже сподіваємося, що ці діти, які сьогодні прийшли до нас, в майбутньому теж оберуть професію поліцейського і стануть нам гідною зміною.

Школярі, які захотіли на один день стати саме працівниками відділу поліції, в майбутньому планують своє життя пов‘язати з правоохоронними органами.

4

hm.npu.gov

Школярка Ольга, якій дісталася роль керівника відділку, зазначила, що це дуже важко — керувати людьми та приймати правильні рішення, від яких залежатимуть іноді навіть людські долі.

5

hm.npu.gov

Як зазначили самі працівники відділу поліції, перебування дітей у відділку зовсім не заважало робочому процесу. Навіть навпаки — інколи діти підказували якесь нестандартне вирішення тієї чи іншої буденної проблеми.

Нагадаємо, що на Хмельниччині відзначили третю річниця молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА». За ініціативи поліції у березні 2016 року був створений Хмельницький молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА», який на сьогодні нараховує 9 установ-партнерів, серед яких бібліотеки, навчальні заклади та інші організації, а також близько трьох з половиною сотень активних учасників практично в усіх районах області.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне