У Славутському районі горів склад деревного вугілля

11
Фото: km.dsns.gov

27 березня о 21:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу відкритого складу деревного вугілля в с. Полянь. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

22

km.dsns.gov

На місце пожежі негайно було направлено два чергових відділення 18 Державної пожежно-рятувальної частини, насосна рукавна станція 7 ДПРЧ  м. Нетішин, добровільна пожежна дружина Славутського лісгоспу. Як виявилось, об’єктом пожежі є відкритий склад деревного вугілля. На момент прибуття підрозділів площа пожежі становила 150 кв.м. Швидкому поширенню пожежі сприяли велике пожежне навантаження та дія високої температури. Рятувальникам довелось працювати у складі ланок газодимозахисної служби. Завдяки швидким та злагодженим діям, вогнеборцям вдалось врятувати від вогню дві складські будівлі розташовані впритул. Пожежу було локалізовано о 21:47, а вже о 22:40 остаточно ліквідовано.

33

km.dsns.gov

До гасіння пожежі залучалось 15 рятувальників на 4-х одиницях техніки.

Ймовірна причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі з’ясовуються. Постраждалих під час пожежі не було.

Нагадаємо, що на Хмельниччині горів житловий будинок та літня кухня. На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу літньої кухні та житлового будинку. Травмованих та загиблих під час займань не було. 24  березня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Виноградівка Ярмолинецького району. До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 25 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 01:58 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:03 – остаточно ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. А вже о 06:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Волиця Красилівського району.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне