В ДТП поблизу Хмельницького загинув велосипедист

Фото: hm.npu.gov.ua

Аварія сталася вчора, 7 лютого, близько 19:30 години на автодорозі «Стрий — Кропивницький — Знам’янка», поблизу с. Давидківці Хмельницького району.

За попередньою інформацією, 54-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Opel Agila», допустив зіткнення з невстановленим велосипедистом, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП чоловік від отриманих травм помер на місці події. Наразі поліцейські вживають заходи по встановленню особи загиблого.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції Хмельницького відділу спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань затримали підозрюваного у вчиненні крадіжки та грабежу, який з метою уникнення відповідальності переховувався від органів слідства. Як інформує прес-служба поліцейських, 32-річний хмельничанин раніше уже не один раз відбував покарання за ґратами за вчинення злочинів. Цього разу стосовного нього було відкрите кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України — за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (грабіж). Санкція обох статей передбачає доволі сувору відповідальність — позбавлення волі на максимальний строк до шести років. Правоохоронці, оперативним шляхом встановивши місця можливого перебування розшукуваного, таки вийшли на його слід і затримали. Чоловік саме викликав таксі і збирався кудись їхати. Найближчим часом він тепер зможе пересуватися лише у супроводі поліцейських.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне