В Ярмолинецькому районі незаконно зрізали 19 дерев

Фото: https://khmeln.dei.gov.ua/

17 лютого 2021 року на телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції  у Хмельницькій області надійшло звернення від громадянина с. Волудринці Ярмолинецької селищної ради з проханням провести перевірку законності зрізання дерев в центрі села, поблизу школи.

З метою перевірки фактів, зазначених у зверненні, 24 лютого поточного року, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області було проведено обстеження земельної ділянки за вказаною у зверненні адресою, та встановлено факт незаконного зрізання 19 дерев різних порід.

Загальна сума збитків, нанесених державі незаконною рубкою становить 23 тис. 663 грн. Матеріали по даному факту, в порядку статті 214 Кримінального Кодексу України, направлені до Ярмолинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області для встановлення винних осіб та притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, у період з 16 по 19 лютого 2021 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області було проведено планову перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства  Державного підприємства «Проскурівське лісове господарство», на території Хмельницької, Старокостянтинівської та Волочиської міських територіальних громад.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне