В Ізяславі горіла приватна дровітня

1
Фото: km.dsns.gov

6 лютого о 14:45 на пункт зв’язку 13 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевсенка в м. Ізяслав виникла пожежа приватної дровітні. Про це інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено 4 кв.м  дровітні існувала загроза поширення вогню на поруч розташований житловий будинок.

Завдяки швидким та оперативним діям, рятувальникам вдалося приборкати полум’я та не допустити його поширення на житловий будинок. Пожежу локалізовано о 14:52 та ліквідовано о 14:54.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Нагадаємо, що у Дунаївцях рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. 5 лютого о 05:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. На місце події негайно виїхали вогнеборці 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда смт Дунаївці. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Як з`ясувалось, пожежа виникла в котельні і на момент прибуття рятувальних підрозділів мала площу близько 8 кв.м. Не зволікаючи й миті пожежники одразу приступили до ліквідації лиха. Пожежу ліквідовано о 05:40. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

А вже 6 лютого на Старокостянтинівщині рятувальники витягли автомобіль зі снігової пастки. 6 лютого о 04:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі біля с. Степок Старокостянтинівського району у снігову пастку потрапив легковий автомобіль. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. На місце події прибув черговий караул надзвичайників, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та буксирувального тросу витягли вантажівку на дорогу з твердим покриттям.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне