В Хмельницькому сталася ДТП за участю двох іномарок

Фото: hm.npu.gov.ua

Аварія сталася 4 лютого в обласному центрі на перехресті Старокостянтинівського шосе та вулиці Прибузької.

Вчора, 4 лютого, близько 21:40 години в м. Хмельницькому на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Прибузька зіткнулись автомобілі «Фольксваген Поло» під керуванням 21-річного місцевого жителя та «Тойота Кемрі» під керуванням 35-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП автомобілі отримали значні механічні пошкодження. Водій «Фольксвагена» отримав незначні тілесні ушкодження, йому була надана медична допомога без госпіталізації.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що нагадаємо, що працівники Славутського відділу поліції розкрили крадіжку трьох коней, які належать мешканці одного із сіл району, та повернули викрадених тварин власниці. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області. Жінка звернулася до поліції 21 січня і повідомила, що хтось уночі викрав з її господарства двох коней білого та чорного окрасу та одне руде лоша.

Поліцейські провели розшукові заходи і встановили, що до крадіжки причетний 47-річний житель сусіднього села. Вночі, чоловік непомітно проник на чуже обійстя та з незачиненого сараю вивів трьох коней. Разом із тваринами він повернувся у своє село, де заховав їх у закинутому хліві. Зловмисник планував згодом продати викрадених тварин за вигідною ціною, однак, не встиг — йому завадили правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне