В Славутському районі продовжується зростання захворюваності на ГРВІ та грип

В Славутському районі продовжується зростання захворюваності на ГРВІ та грип
Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Згідно із статистичними звітами за 5 тижнів 2019 року (25.01.19 р – 31.01.19 р.) Славутське районне лабораторне відділення ДУ «ХОЛЦ МОЗ України» інформує про те, що в Славутському районі продовжується зростання захворюваності на ГРВІ та грип.

Всього захворіло 456 осіб, в т.ч. в м.Славута – 398, з них 268 дітей. Особливо ураженою віковою групою є діти віком 5-14 років, які відвідують дитячі організовані колективи.

Показник захворюваності на 100 000 населення становить 726,95 та перевищує пороговий рівень на 66,9 % (епідемічний поріг дорівнює 435,56).

Повідомляє сайт міста Славута

Нагадаємо, що працівники Славутського відділу поліції розкрили крадіжку трьох коней, які належать мешканці одного із сіл району, та повернули викрадених тварин власниці. Про це повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області. Жінка звернулася до поліції 21 січня і повідомила, що хтось уночі викрав з її господарства двох коней білого та чорного окрасу та одне руде лоша.

Поліцейські провели розшукові заходи і встановили, що до крадіжки причетний 47-річний житель сусіднього села. Вночі, чоловік непомітно проник на чуже обійстя та з незачиненого сараю вивів трьох коней. Разом із тваринами він повернувся у своє село, де заховав їх у закинутому хліві. Зловмисник планував згодом продати викрадених тварин за вигідною ціною, однак, не встиг — йому завадили правоохоронці .

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне