Вдруге за тиждень у Хмельницькому “мінують” торговий центр

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Про замінування ТЦ “Кватал”, що на вул. Кам’янецькій в м. Хмельницький повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

Як зазначили у поліції, на лінію “102” зателефонувала директорка торгівельного центру, яка і повідомила, що отримала лист на електронну скриньку про “замінування” закладу.

Працівники поліції спільно з працівниками Управління ДСНС у Хмельницькій області провели евакуацію відвідувачів та працівників з приміщень ТЦ «Квартал» в кількості близько 500 осіб. Перекривався рух автотранспорту по вулиці Вайсера між вулицями Кам’янецька та Соборна. Об’їзд вулиці Вайсера здійснювався по вулиці Староміській.

Під час огляду приміщень та прилеглої територій ТЦ «Квартал» вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Роботу торгівельного центру відновлено о 21:05 год.

Вирішується питання про відкриття кримінального правопорушення за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 259 КК України.

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 10 квітня о 17:00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від директора ТЦ «Квартал» про те, що на їхню електронну адресу надійшло повідомлення про замінування торговельного центру. А вже через 15 хвилин аналогічне повідомлення надійшло від начальника служби безпеки ТЦ «Оазис».

Одразу до двох торгових центрів виїхали усі екстрені служби. Працівники поліції спільно з рятувальниками провели евакуацію усіх відвідувачів та працівників магазинів — загалом близько півтисячі осіб. На прилеглих вулицях було перекрито рух і забезпечено об‘їзд.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі. Наразі поліцейські працюють над пошуком зловмисника

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне