Впродовж 1-2 березня вогнеборці Хмельниччини ліквідували 5 пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

Впродовж 1-2 березня на Хмельниччині сталося 3 пожежі в житловому секторі, 1 пожежа сухої трави на відкритій території та одна автомобіля.

Так, 1 березня о 02:24 рятувальники м. Кам’янець-Подільський вирушили на ліквідацію пожежі в с. Слобідка-Рихтівська, де загорівся житловий будинок. Рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу о 02:50. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

А о 18:19 в обласному центрі в мікрорайон Лезнево на березі річки Південний Буг через необережне поводження з вогнем виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнеборці 1-го державного пожежно-рятувального загону оперативно ліквідували пожежу та запобігли подальшому поширенню вогню.

km.dsns.gov.ua

Вже 2 березня о 00:01 – виникла пожежа в підвалі багато верхівки на вул. Довженка у середмісті обласного центру. Під час розвідки вогнеборці вивели із задимленого підвалу 62 річного чоловіка.

Через порушення правил експлуатації пічного опалення  о 00:20 загорівся житловий будинок в с. Миролюбне Старокостянтинівського району. Рятувальники, які прибули до місця виклику, оперативно ліквідували загоряння площею 12 кв.м та не допустили поширення вогню на сусідні будівлі. Пожежу локалізували о 00:43, ліквідували о 00:51.

Цього ж дня тривожні сирени лунали в с. Смотрич Кам’янець-Подільського району. Там о 03:24 виникла пожежа одразу двох автомобілів ЗАЗ 1102 та вантажівки – МАЗ 350. Вогнеборці оперативно ліквідували вогонь та врятували автомобілі від знищення вогнем. Причини загоряння наразі встановлюються.

ДСНС переконливо просить громадян дотримуватись правил пожежної безпеки: не паліть суху траву, стежте за справним станом електрогосподарства, з відповідальністю ставтесь до власної безпеки. Адже ваша безпека та безпека ваших близьких залежить лише від вас!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне