Вибоховий Великдень: у Кам’янці-Подвльському шпиталізували чоловіка

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Вчора, 28 квітня вогнеборці тричі виїжджали на ліквідацію пожеж. Займання відбувались у Шепетівці, у Дунаєвецькому районі, а з Кам’янця-Подільського надійшов виклик про вибух у квартирі. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Так, опівдні виникла пожежа приватної допоміжної споруд житлового сектору. Вогонь пошкодив домашнє майно. Ймовірна причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем. Збитки – 500 грн.

Нещасних випадків під час події не було. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Вже надвечір виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2га. Подія сталась у с. Лисець, що у Дунаєвецькому районі. Ймовірно причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

28 квітня о 17:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхівки на вулиці Пушкінській в місті Кам`янець-Подільський.

Негайно до місця події було направлено 2 відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, аварійну бригаду ПрАТ «Хмельницькгаз», слідчо-оперативну групу Національної поліції, Кам’янець-Подільський РЕМ та швидку медичну допомогу.

Прибувши, рятувальники швидко провели огляд квартири, перевірили несучі стіни будинку, зняли пошкодженні рештки віконної рами та змили залишки скла з проїжджої частини вулиці.

В результаті вибуху житель квартири зазнав опіків та був госпіталізований. Причина вибуху встановлюється.

Причини вибуху встановлюються. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 26 квітня рятувальники ліквідували дві пожежі у Білогірському та Славутському районах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне