За минулу добу на Хмельниччині силами підрозділів ДСНС ліквідовано 3 пожежі

75
Фото: dsns.gov.ua

На території області упродовж минулої доби з різних причин виникло три пожежі.

4 грудня о 04:22 загорівся житловий будинок у с. Нова Криворудка Красилівського району, куди негайно було направлено чергове відділення 23 Державного пожежно-рятувального поста. Пожежу площею 12 кв.м вогнеборці ліквідували о 04:59. Діючи швидко і злагоджено, бійцям вдалося запобігти подальшому поширенню полум’я. Ймовірною причиною загоряння стала необережність під час куріння.

Ймовірно, коротке замикання призвело до пожежі в приватному житловому будинку села Довжок Кам’янець-Подільського району, про що до Служби “101” надійшло повідомлення о 04:41. На момент прибуття рятувальників 6 ДПРЧ вогонь “господарював” на 10 кв.м та встиг пошкодити двері й облицювання стін і стелі. За лічені хвилини пожежу було ліквідовано.

А в ніч на 5 грудня — о 01:05 вогнеборці 13 ДПРЧ м. Ізяслав мчали за викликом на вул. Острозьку, де горів будинок у приватному секторі міста. Пожежу площею 32 кв.м рятувальникам вдалось остаточно приборкати о 01:16 та запобігти розповсюдженню вогню на більшу площу. Вірогідно, пожежу спричинило порушення правил безпеки під час експлуатації печі.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що підтримка військових в пріоритеті міської влади.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне