За перший місяць поточного року від платників Хмельниччини до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 800 мільйонів гривень

Фото: zib.com.ua

У Головному управлінні Державної фіскальної служби у Хмельницькій області повідомляють, що за підсумками січня поточного року мобілізовано до бюджетів усіх рівнів податків та зборів на суму 845 мільйонів гривень. Це на 100 мільйонів гривень, або на 13,5 відсотка більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.

До державного бюджету спрямовано більше 350 мільйонів гривень. Податкові платежі, що формують місцеві скарбниці в регіоні, сягнули понад 490 мільйонів гривень
Збільшення обсягів надходжень, порівняно з аналогічним періодом минулого року, відбулось за всіма основними бюджетоформуючими податками і зборами.

«Досягнення позитивного ефекту в наповненні бюджетів вдалося досягти завдяки максимальному спрямуванню зусиль на покращення якості обслуговування, створенню комфортних умов для бізнесу і громадян та високій податковій культурі і свідомій позиції платників». – зазначила перший заступник начальника ГУ ДФС у Хмельницькій області Оксана Домерат.

Водночас, фіскали наголошують аби вивести економіку з тіньового сектора, щоб держава мала надійних партнерів, а бізнес – гарантії планування господарської діяльності та перспективу розвитку необхідно працювати виключно в рамках правового поля та не допускати проявів тіньової зайнятості.

Нагадаємо, що Кам’янець-Подільський сподівається отримати за новими ставками понад мільйон гривень від туристичного збору. Зважаючи на законодавчі зміни у 2019 році, на сесії Кам‘янець-Подільської місскої радим міськради змінили ставку туристичного збіру. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав міський голова Михайло Сімашкевич.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне