Західний під’їзд до м. Хмельницького продовжують реконструювати

Західний під'їзд до м. Хмельницького продовжують реконструювати
Фото: new.km.ukravtodor.gov.ua

Підрядним підприємством ТзОВ «СТЛ+М» продовжуються розпочаті минулого роботи із реконструкції автомобільної дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці  – Західний під’їзд до м. Хмельницького (км 0+000 – км 0+930).

Наразі, на під’їзді до міста триває укладання середнього шару асфальтобетонного покриття. Поверх нижнього шару, влаштованого тогоріч, для запобігання утворення поздовжніх тріщин, стелиться геотекстильна решітка.

Начальник Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, Петро Гнидюк, особисто інспектує хід виконання робіт на об’єкті: “Цього року підрядник на 252 км має завершити будівництво транспортної розв’язки типу «Кільце», влаштувати середній та верхній шари асфальтобетонного покриття.”

В результаті проведення реконструкції на ділянці, протяжністю майже 1 км, проїзна частина стане вдвічі ширшою і становитиме 15 м.  Розділювальна смуга, шириною 3 м, влаштовуватиметься в асфальтобетонному покритті, на ній буде встановлено освітлення та бар’єрне огородження.

Програмою «Покращення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів-Тернопіль-Умань, Біла Церква-Одеса-Миколаїв-Херсон» (розпорядження КМУ від 06.02.2019 р. № 104-р) на реконструкцію Західного під’їзду до м. Хмельницького у 2019 році передбачено 65 млн. гривень.

Прес-служба САД у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Білогір’ї виявлено факт розтрати бюджетних коштів, виділених на реконструкцію системи опалення будівлі навчально-виховного комплексу в смт Білогір’я. Встановлено, що виконавцем вказаних робіт є один із суб’єктів господарювання, який у 2017 році взяв на себе зобов’язання провести роботи на суму 1,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне