Затримали заступника керівника військомату під час отримання 15000 гривень

Затримали заступника керівника військомату під час отримання 15000 гривень
Фото: dbr.gov.ua

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління СБУ в Хмельницькій області викрили факт вимагання та отримання коштів заступником Новоушицького районного військового комісара від призовника. За попередньою інформацією, заступник Новоушицького районного військового комісара отримав 15000 гривень від особи за надання їй відстрочки та не призову на строкову військову службу.

Посадовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В ході проведення слідчих дій неправомірна вигода виявлена та вилучена в повному обсязі.

dbr.gov.ua

Процесуальне керівництва здійснює військова прокуратура Хмельницького гарнізону.

Слідчі ДБР вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру в отриманні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України) та у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчиненому в умовах особливого періоду (ч. 4 ст.  426-1 Кримінального кодексу України).

Повідомляє Державне бюро розслідувань

Нагадаємо, що на Хмельниччині судитимуть чоловіка, який намагався підкупити начальника відділу поліції. Намагаючись повернути автомобіль марки «BMW-316», який затримано працівниками поліції у зв’язку із відсутністю у водія документів на право керування ним, житель Городоцького району запропонував начальнику відділу поліції неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США. Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво, місцеву прокуратуру та за вказаним фактом розпочато досудове розслідування. Під час передачі частини коштів у розмірі 5100 грн. вказаного громадянина викрито, а кошти вилучено.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне