Зеленський дав підказку, як правильно звільнити 17 голів РДА Хмельниччини

Фото: https://www.pravda.com.ua/

Президент Володимир Зеленський 18 січня видав розпорядження про деякі питання, пов’язані з реорганізацією районних державних адміністрацій.

Інформує НГП.

Суть його змісту зводиться до того, що “голови обласних державних адміністрацій в установленому порядку повинні повідомити головам районних державних адміністрацій, що припиняються, про наступне звільнення з посади на підставі пункту 6 частини другої статті 9 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”.

Вказана стаття Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, на яку зіслався глава держави, передбачає припинення повноважень голів місцевих державних адміністрацій у разі реорганізації відповідної районної державної адміністрації.

Таким чином, у Хмельницькій області необхідно звільнити 17 керівників районів, які не ввійшли до нової карти районування, ухваленої Верховною Радою влітку 2020 року.

Як писав НГП, 31 грудня 2020 року голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій затвердив нову граничну чисельність працівників районних державних адміністрацій у складі трьох РДА: Хмельницької, Шепетівської і Кам’янець-Подільської.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне