Жінки-поліцейські стали спікерами конференції «Я змогла. Зможеш і ти!»

1
Фото: hm.npu.gov

Жінки-поліцейські з Головного управління Національної поліції та управління патрульної поліції у Хмельницькій області взяли участь у жіночій молодіжній конференції під назвою «Я — змогла. Зможеш і ти!». Про подію інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

5

hm.npu.gov

Захід приурочили до Міжнародного дня прав жінок та миру. Його мета — привернути увагу громадськості до участі жінок у політичному, громадському та економічному житті країни на рівних правах з чоловіками.

2

hm.npu.gov

Працівниці поліції виступили спікерами у дискусійній панелі «Жінки у силових структурах», поділившись з присутніми власним життєвим досвідом та здобутками у своїй сфері діяльності. Для присутньої на конференції студентської молоді вони стали прикладом того, що сьогодні для жінок та дівчат у виборі професії відкриваються набагато ширші горизонти, ніж ще кілька років тому. А кар’єрне просування більше не обмежується жодними стереотипами щодо статі.

3

hm.npu.gov

Учасниці заходу обговорили зі спікерками усі «підводні камені», об які може спіткнулися жінка, котра вирішила присвятити себе служінню в правоохоронних органах, зокрема — поліції. Мова йшла і про психологічні аспекти сприйняття сучасним суспільством жінки у погонах. Також про існуючі стереотипи розподілу професій на «чоловічі» й «жіночі» та про труднощі поєднання служби з особистим життям.

Нагадаємо, що патрульні долучились до заходу «Стоп булінг». 4 березня, шкільні офіцери поліції долучились до заходу «Стоп булінг», який проводили вихованці гімназії №2, що на Проспекті Миру. Школярі провели флешмоб «Стоп булінг» та ознайомили усіх присутність із творчими роботами. Їх намалювали учні, аби привернути увагу до проблеми не тільки булінгу а й насилля в цілому, особливо у дитячому середовищі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне