Зведений загін Хмельницьких поліцейських повернувся із зони проведення ООС

104
Фото: npu.gov.ua

До Хмельницького із зони проведення Операції Об’єднаних сил повернувся зведений загін Хмельницьких правоохоронців. 2 місяці вони несли службу з охорони публічного порядку на сході держави.

25 правоохоронців Хмельниччини повернулися додому із довготривалого відрядження на схід держави. Кістяк загону склали бійці спецроти «Богдан», працівники управління патрульної поліції в Хмельницькій області та управління превентивної діяльності ГУНП.

 У зоні проведення ООС хмельницькі поліцейські допомагали місцевим колегам забезпечувати публічний порядок та виконуватимуть інші завдання, поставлені керівництвом.

 Зустрічали бійців рідні, друзі та колеги. Заступник начальника Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Андрій Чайковський та начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Ігор Лисий від імені керівника поліції області Анатолія Щадило вручили кращим бійцям подяки.

 

— Протягом двох місяців наші хлопці та дівчата несли службу на сході держави. За цей час вони повністю справилися з поставленими завданнями, — зазначив Ігор Лисий. — І нам дуже приємно було чути слова вдячності від місцевої влади та поліції.

Нагадаємо, що сумчанин, який за схемою «ваш родич в біді» ошукав хмельничанку майже на 1 млн грн, постане перед судом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне