3 роки і 4 місяці може провести за гратами житель Білогір’я через крадіжку під час іспитового строку

3 роки і 4 місяці може провести за гратами житель Білогір’я через крадіжку під час іспитового строку
Фото: www.radiosvoboda.org

Білогірський районний суд визнав винним 27-річного жителя Білогір’я у крадіжці. Чоловік здійснив її повторно, поєднавши із проникненням в приміщення. Феміда призначила остаточне покарання – 3 роки і 4 місяці позбавлення волі.

Як встановив суд, вранці 7 вересня цього року у смт. Білогір’я молодий чоловік заліз на дах будинку, де ніхто не живе, зняв один листок шиферу – й проник всередину приміщення. Прихопивши звідти бухту мережевого кабелю і електродриль, відчинив двері й залишив будинок. Вкрадене сховав біля закинутого будинку, згодом хотів продати, та не встиг.

Призначаючи покарання, суд взяв до уваги, що цей злочин обвинувачений вчинив, перебуваючи на іспитовому терміні (був засуджений вироком Білогірського районного суду від 23 березня 2018 року за частиною 3 статті 185 КК України до 3 років 3 місяців позбавлення волі й звільнений від відбування покарання на півтора іспитових роки), не відбувши покарання за попереднім вироком. Відтак дійшов до висновку, що його виправлення, перевиховання та попередження вчиненню нових злочинів можливе лише в умовах ізоляції від суспільства в місцях позбавлення волі.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду.

Повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що Ярмолинецький районний суд відмовив у задоволенні позову жінки до свого брата про визнання недійсним спадкових договорів. Основний аргумент: позивачка не надала жодних доказів, що укладаючи договір матір помилилася, бо думала, що підписує заповіт. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне