Малюки подарували рятувальникам янголів, аби ті охороняли їх від небезпек

головна1
Фото: km.dsns.gov

Справжні снігові янголята завітали сьогодні на гостину до рятувальників. Діти навідалися до вогнеборців, аби дізнатись секрети та особливості цієї професії. А також зрозуміти, якими мають бути справжні фахівці справи порятунку.

У першачків навчально-виховного комплексу №7 знайомство із фахом в рамках Тижня професій перетворилась на захопливу пригоду.  Сьогодні вони завітали в гості до Служби порятунку і дізнавались секрети цієї надважливої справи – рятування життя. На Виставці пожежно-рятувальної служби під час екскурсії малюки змогли дізнатись також про правила безпеки. Саме ці правила допоможуть їм не допустити лиха в житті. Також дітвора пригадала, як потрібно поводитись під час виникнення загрозливих ситуацій.

1г

km.dsns.gov

2г

km.dsns.gov

Справжні «рятувальники», якими сьогодні були діти, повинні знати різні знаряддя та інструменти, що допомагають ліквідовувати небезпеки. Тож малята тримали пожежні стволи і передавали їх один одному. Дружно «гасили» вогонь різними способами та лазили пожежними драбинами. Ось така надзвичайна розвага була школярам і цікавою, і корисною.

3г

km.dsns.gov

Після екскурсії діти мали змогу познайомитись із аварійно-рятувальною технікою та пожежними автомобілями. А на рятувальників чекав сюрприз від гостей. Малята власноруч зробили паперових янгелів і подарували їх охоронцям нашого спокою. Діти побажали вогнеборцям, аби ці ангели завжди оберігали їх у важких ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, вогнеборці вчили малечу, як уникати небезпечних ситуацій. 29 листопада рятувальники 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС відвідали дитсадочок “Дзвіночок”, що у м.Нетішин. Вогнеборці завітали до малечі, аби поспілкуватися про правила пожежної безпеки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне