Вогнеборці вчили малечу, як уникати небезпечних ситуацій

IMG_4203-1
Фото: km.dsns.gov

29 листопада рятувальники 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС відвідали дитсадочок “Дзвіночок”, що у м.Нетішин. Вогнеборці завітали до малечі, аби поспілкуватися про правила пожежної безпеки.

IMG_4196-1

km.dsns.gov

Рятувальники розповіли малечі про побутові пожежі, що найчастіше виникають через коротке замикання. Також звернули увагу на дитячі пустощі з вогнем та необережне поводження з ним.  Малюки також дізналися від вогнеборців, яких правил поведінки слід дотримуватись, аби не впустити у свою оселю вогонь. Що робити, коли натрапив на підозрілий предмет, та за яким номером викликати рятувальників, коли сталася пожежа. Діти, в свою чергу, також жваво розповідали  гостям про ситуації, учасниками яких їм або їхнім знайомим довелося стати.

Зустріч подарувала дітлахам позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, що обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

3-й державний пожежно-рятувальний загін  ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області

Нагадаємо, в Городоцькому районі до рятувальників на екскурсію завітали школярі. 28 листопада до 39 Державної пожежно-рятувальної частини на запрошення вогнеборців завітали школярі Чорнивідської загальноосвітньої школи. Господарі радо зустріли маленьких гостей, підготувавши для малечі цікаву екскурсію пожежною частиною. Під час зустрічі діти дізнались про секрети професії рятувальника, про можливості техніки та пожежно-рятувального обладнання, що застосовується для рятування людей, гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру. Крім того, дітлахи показали непогані знання із правил безпечної поведінки, впевнено назвавши номер Служби порятунку “101”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне