Дунаєвецький район: поліцейські оголосили про підозру рецидивісту, який пограбував свою односельчанку

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, зловмисник прямо на зупинці посеред білого дня вихопив у потерпілої 300 гривень і одразу заніс їх… в магазин, де мав борг. Після отримання повідомлення про подію поліцейські невідкладно виїхали в село і затримали зловмисника.

Подія сталася у селі Миньківці Дунаєвецького району. 39-річний зловмисник вже неодноразово був судимий за грабіж та крадіжку та відбував покарання в місцях позбавлення волі. Після звільнення він ніде не працював та зловживав спиртним.

В обідню пору, будучи напідпитку, чоловік на автобусній зупинці зустрів 49-річну односельчанку, яка збиралась їхати до райцентру. Помітивши у неї гроші, чоловік вихопив у жінки 300 гривень, які одразу ж поніс в… магазин, де в нього був борг.

Після отримання повідомлення про подію працівники Дунаєвецького відділу поліції невідкладно виїхали в село і затримали зловмисника.

Наразі чоловікові вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські розслідують обставини травмування дитини в результаті вибуху.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне