Школярі завоювали нагороди на конкурсі інноваційних проектів

big_xow31qal5q1
Фото: adm-km.gov

У Міжнародному виставковому центрі з 20 по 23 листопада 2018 року у місті Києві відбулась ІХ Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України». Конкурс проходив в рамках Міжнародного форуму Innovation Market, організатором якої є Національний центр «Мала академія наук України». У виставці-конкурсі брали участь понад 100 учасників із усієї України, які мали можливість презентувати свої науково-технічні розробки і позмагатися за першість в інноваціях.

Під час заходу конкурсанти демонстрували моделі і макети, здійснювали стендово-постерний захист проектів. Звісно, також відповідали на запитання членів журі та гостей виставки. Приємно зазначити, що цього року виставку відвідала Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України, яка була вражена масштабною підготовкою конкурсу.

Юні новатори завдяки власним розробкам, опинилися в центрі уваги преси, інвесторів, виробників, авторів StartUp-проектів, представників підприємств. Також на виставку були запрошені експерти з різних галузей економіки, представники авторитетних інвестиційно-фінансових установ України.

20181123_101336-1

adm-km.gov

На науково-технічній виставці-конкурсі молодіжних інноваційних проектів Хмельниччину представляли четверо учасників. Усі вони отримали компетентну оцінку власних проектів від професіоналів, почули пропозиції щодо удосконалення й розвитку своїх ідей. Ми пишаємось високими оцінками інноваційних проектів від членів журі та маємо такі результати:

– у номінації «Машинобудування» І місце посіла Бунда Марина. Учениця 11 класу Славутського ліцею ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради. Проект «Саморобна дифузійна камера для дослідження заряджених частинок…”

– у номінації «Електроніка та приладобудування» ІІ місце посів Коваль Денис. Учень 10 класу Кам’янець-Подільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням інформатики. Проект «Розробка моделі «Розумний будинок на базі ARDUINO»»

За інформацією Хмельницької ОДА

Нагадаємо, 27 листопада у Самчиках відбулась презентація проекту «Нове життя самчиківського розпису». Саме цей проект  отримав ґрант Українського культурного фонду. Він був підготовлений Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва та реалізовувався в рамках партнерства з мистецькою ініціативою UAMAZE.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне