В Ярмолинецькому районі горіла господарча будівля

4
Фото: km.dsns.gov

16 грудня о 14:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Правдівка Ярмолинецького району.

До місця події негайно прибули  рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини.На момент прибуття вогнеборців пожежа сягала площі 30 кв.м.

Як інформує ГУ ДСНС у Хмельницькій області, пожежу було локалізовано о 15:12 та ліквідовано – о 15:19. Завдяки вправним діям рятувальникам вдалось не допустити перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, на Хмельниччині за минулу добу сталось 6 пожеж. Двох людей врятували. Так у селі Маначин, що у Волочиському районі майже о півдні 15 грудня виникло займання автомобіля «Ford Еskort». Вогонь  знищив автомобіль. Причина пожежі  – несправність паливної системи. Збиток – 40 000 гривень. Того ж дня ще одна автівка горіла у м.Хмельницький на вул. Степана Бандери . О 17год.50хв. зайнявся автомобіль «OPEL Omega». Вогонь  знищив двигун. Причина пожежі та збиток -встановлюється. А ось господарчі будівлі горіли на Деражнянщині та Городоччині. Так опівдіні в суботу на вул. Гагаріна в м.Деражня виникла пожежа гаража. Полум’я пошкодило облицювання стін та стелі. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збиток – 1 000 гривень. А в селі П.Олексинець, що у Городоцькому районі о 16год.15хв. виникла пожежа господарчої будівлі. Вогонь пошкодив покриття та перекриття. Причина займання – коротке замкнення електромережі. Збитки – встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне