Економія 1,3 млн грн – Антимонопольний комітет змусив хмельницьке ЖКГ відмовитися від дорогого капремонту

Фото: ngp-ua.info

Тендерний комітет управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради змінив своє рішення щодо обрання переможця на проведення капітального ремонту зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні Озерна. Інформує НГП.

Про це свідчить протокол від 11 жовтня №147.

Згідно з ним, замовник скасував попереднє рішення про обрання переможцем хмельницьке ТОВ “Гранд Дорбуд”, а також намір підписати з ним договір на суму 7 млн грн. Водночас переможцем було визнано ТОВ “Архітектоніка” (Хмельницький) з пропозицією 5,69 млн грн.

147

Таким чином, управління ЖКГ виконало рішення Антимонопольного комітету, який визнав, що замовник неправомірно відхилив пропозицію ТОВ “Архітектоніка”.

148

Раніше управління ЖКГ дійшло висновків, що ТОВ “Архітектоніка”, яке запропонувало найнижчу вартість робіт у 5,69 млн грн, у тендерній документації видало  орендований автокран за власного; не підтвердило кваліфікованих працівників з виконання електромонтажних робіт; у поданому кошторисі відображено не зрозуміле співвідношення зарплати будівельників.

Крім цього, інший учасник тендера ТОВ “Шляхбудгруп” довів Антимонопольному комітету, що попередній переможець торгів ТОВ “Гранд Дорбуд” не надав повний пакет документів, як того вимагав замовник. Через це його пропозиція має бути відхилена. АМКУ погодився з цими доводами.

149

За даними аналітичної системи “Youcontrol”, ТОВ “Архітектоніка” зареєстровано у жовтні 2006 року. Засновником є хмельничанин Володимир Долгов. Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 млн грн.

Як писав НГП, Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради за результатами тендера 5 вересня повідомило про намір укласти угоду з місцевим ТОВ “Гранд Дорбуд” на капітальний ремонт зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні Озерна загальною вартістю 7 млн грн.

Разом з тим, ТОВ “Гранд Дорбуд” фігурує у кримінальному провадженні за фактами привласнення, розтрати майна (ч.5 ст.191 КК України) і зловживанням службовим становищем (ч.2 ст.364 ККУ).

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне