На Шепетівщині під час пожежі будинку загинув чоловік (ФОТО)

7
Фото: km.dsns.gov

22 січня о 15:09 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Траулин Шепетівського  району. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

8

km.dsns.gov

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с.Судилків. Під час здійснення розвідки та ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 60-річного  чоловіка без ознак життя.

9

km.dsns.gov

Пожежу на площі 50 кв.м локалізовано о 15:31 та ліквідовано о 15:39.

Причина пожежі – встановлюється.

Нагадаємо, що у Хмельницькому районі  горів причіп із вживаним одягом. 21 січня о 20:29 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка під час руху загорівся бортовий причіп вантажівки. Негайно на місце події було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та групи спеціальної пожежної техніки. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено весь причіп, який водій відчепив від тягача самотужки до прибуття вогнеборців. Пожежу локалізували о 20:48, ліквідували – о 20:57. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне