Радники Лозового “обиратимуть” нових керівників структурних підрозділів Хмельницької ОДА

склад комісії Лозового
Фото: Олевська ОТГ

У конкурсній комісії більшість людей Вадима Лозовго. Про це свідчить розпорядження голови Хмельницької ОДА.

Нещодавно Хмельницька обласна державна адміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантних посад державної служби. Шукають директора Департамента екології та природних реурсів, начальника управління регіонального розвитку та будівництва, заступника директора Департамента економічного розвитку,  промисловості та інфраструктури.

17 жовтня Вадим Лозовий підписав розпорядження, яким затвердив конкурсну комісію, яка і буде обирати переможця.

742r_171018_1

У складі комісії з семи чоловік три радника губернатор: Василь Климчук, Олександр Нагурний, Оксана Самолюк. Окрім того увійшла до складу комісії новопризначена заступниця голови Хмельницької ОДА Світлана Павлишина. Нагадаємо, що до цього вона очолювала Чемеровецьку районну раду. Районним депутатом вона стала від партії “За конкретні справи”.

Ще троє членів комісії: перший заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Кальніченко, начальник відділу з питань персоналу та нагород апарату обласної державної адміністрації Юрій Мамчур, начальник юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації Світлана Скороход.

“Новини. Хмельницький” писали про майбутніх кандидатів на посаду директора Департаменту екології та природних ресурсів та їхні статки.

Зокрема наші джерела повідомляли нам, що каровими питаннями в Хмельницькій ОДА займаються саме радники губернатора. За нашою іноформацією вони лобіюють певні кандидатури, в яких особисто зацікавлений Вадим Лозовий.

Зважаючи на склад комісії, то ця інформація ймовірно є достовірною. Тож чи варто розраховувати на чесний конкурс, шановні читатчі можуть зробити висновок самостістійно.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне