“Гаряча” доба: на Хмельниччині вогнеборці 6 разів гасили пожежі

1
Фото: km.dsns.gov

Як інформує прес-служба рятувальників, 13 лютого на Хмельниччині з різних причин виникло 6 пожеж.

О 06:24 повідомлення про пожежу приватного будинку надійшло до рятувальників із с. Крупець Славутського району. На момент прибуття підрозділу 18 Державної пожежно-рятувальної частини палало вже на 100 кв.м – такому поширенню пожежі сприяв пізній час її виявлення. Полум’я вдалось остаточно приборкати о 06:43. Ймовірно, загорілось через порушення протипожежних правил при експлуатації пічного опалення.

А о 07:32 у Хмельницькому, ймовірно, через коротке замикання електромережі загорівся будинок у приватному секторі на пров.Прорізному. Вже о 07:40 вогнеборці з вогнем впорались, тим самим врятувавши будинок від знищення.

2

km.dsns.gov

В обідню пору – о 13:50 спалахнув автомобіль Opel Comdo у с. Оринин Кам’янець-Подільського району. Загоряння, яке вдалось швидко загасити бійцям 6 ДПРЧ, вірогідно, сталось через несправність електросистеми. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік.

Житловий будинок горів у с.Кузьмин Городоцького району, про що вогнеборців 6 ДПРЧ повідомили о 15:19. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки під час користування піччю.

3

km.dsns.gov

Ще дві пожежі – о 15:34 та о 16:09 виникло в обласному центрі на вулицях Проскурівській та Проспект Миру. У першому випадку загорівся сміттєзбірник. Пожежу оперативно ліквідували бійці 1 ДПРЧ. А через півгодини вогнеборці 3 ДПРЧ мчали на гасіння пожежі сміття, що палало  на відкритій території. Обидві пожежі вдалося оперативно приборкати, причини їх виникнення наразі з’ясовуються.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися матір з дочкою. Дорожньо-транспортна пригода сталася в обласному центрі 11 лютого, близько 19.00 години по вулиці Свободи біля будинку № 2а. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Опель Кадет», рухаючись з вулиці Проспект Миру, скоїв наїзд на двох жінок 66 та 44 років, які перетинали дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне