Новини за 15.04.2020

Ще в одному районі Хмельниччини з’явилися хворі на COVID-19

Станом на 18.20 в Хмельницькій області зареєстровано 38 випадків захворювання на Covid-19.

Хмельницький одіозний еколог Віталій Гуменюк потрапив у черговий скандал?

Про це «Новини. Хмельницький» стало відомо із скарги лісника природного заповідника «Медобори». Як стверджує чоловік, 5 квітня 2020 року  на територію заповідника на позашляховику приїхав чоловік і вимагав впустити його та друзів на територію заповідного об’єкту, нібито на екскурсію, але оскільки з 1 квітня  по 1 серпня на всій території об’єкту встановлено режим тиші, чоловікові […]

На Великдень в області заборонили роботу продуктових магазинів

14 квітня під головуванням Міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова відбулося засідання державної комісії ТЕБ і НС. Всього на порядок денний засідання було винесено два питання: щодо забезпечення максимального дотримання населенням умов карантину під час прийдешніх Великодніх свят та щодо організації виконання вимог про обов’язкову обсервацію громадян, які прибувають в Україну з-за кордону.

Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала з багатим кримінальним минулим

Громадянин Туркменістану раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і після виходу із місць позбавлення волі мав намір залишитись в Україні і продовжити злочинну діяльність.

У Волочиську будуватимуть сміттєсортувальний комплекс

У Волочиську планують збудувати сміттєсортувальний комплекс. Вартість будівництва становить майже 16 мільйонів гривень…

На Хмельниччині повідомлено про підозру трьом членам організованої злочинної групи, які шляхом розбою заволоділи ювелірними виробами вартістю більше 4 млн грн

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям, правоохоронцями викрито та припинено протиправну діяльність організованої групи, члени якої у квітні минулого року вчинили розбійний напад у м. Хмельницькому.

Популярне