Новини за 27.01.2021

Хмельницький міський голова не звертався до суду, а поліція не відкрила жодного провадження за заявами журналістів

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин не звертався до суду з позовом до центрального телеканалу, що під час місцевих виборів випустив сюжет, ніби-то, про замовний напад на журналіста. Поліція не відкрила кримінальні провадження за заявами двох журналісток, а проводить наразі перевірки. В розпал виборчої кампанії під час місцевих виборів центральний телеканал ICTV випустив сюжет програми «Надзвичайні […]

У Хмельницькому з 11 поверху викинулась пенсіонерка

Трагедія сталася сьогодні, 27 січня, близько 10 години в 16-поверхівці на Старокостянтинівському шосе у Хмельницькому.

Красилівську ЖЕК оштрафовано за порушення законодавства про ціни

На Красилівську житлово-експлуатаційну контору накладено адміністративно-господарські санкції за порушення законодавства про ціни та ціноутворення.

Горе-матері загрожує до 10 років позбавлення волі за побиття 4-річної доньки

Обвинувальний акт стосовно жительки с. Ходаківці Хмельницького району вже спрямований на розгляд Хмельницького міськрайонного суду.

На Славутчині сталася ДТП, у якій важко травмувався 24-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 січня, близько 21.00 години в с. Кам’янка на Славутчині.

На Кам’янеччині поліцейські встановлюють причини займання двох автомобілів

27 січня близько 00:30 години ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що по Хмельницькому шосе у м. Кам’янець-Подільському, в дворі одного з будинків сталося загорання 2-х автомобілів «Форд Куга» та «Пежо», які належать місцевим жителям. 

Рятувальна операція у Хмельницькому: на пожежі врятовано двох людей та їхніх домашніх улюбленців (ВІДЕО)

26 січня о 23:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу квартири в п’ятиповерхівці на вулиці Довженка в обласному центрі.

Інспектора слідчого ізолятора, який намагався пронести в установу наркотики, чекає суд

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, завершено досудове розслідування відносно інспектора Державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор», викритого у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

«Велике будівництво» на Хмельниччині: завершено 6 шкіл, 2 садочки та 7 стадіонів

Голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій у форматі відеоконференції провів чергове засідання колегії обласної державної адміністрації. До участі у колегії долучилися голова обласної ради Віолета Лабазюк, заступники голови адміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА, голови трьох новостворених РДА, міські голови, голови громад області та представники територіальних підрозділів ЦОВВ.

Популярне